March 10th-Early Dismissal Schedule

With Parent/Teacher conferences in the evening, RSS will observe a special schedule on March 10th:

8:45-9:45 Block 3 (60 minutes)
9:45-9:50 Passing Time (5 minutes)
9:50-10:45 Block 4 (55 minutes)
10:45-11:10 Nutrition Break (25 minutes)
11:10-12:10 Block 5 (60 minutes)
12:10-12:15 Passing Time (5 minutes)
12:15-1:10 Block 6 (55 minutes)
1:10-3:10 Non-Instructional Time
7:00-8:30 Parent-Teacher Conferences